ŞANLIURFA / HALİLİYE - Göktepe Ortaokulu

haliliyegoktepegmail.com
Göktepe Mahallesi, Haliliye / Şanlıurfa
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılapları ,Türk Milli Eğitim Temel İlkeleri Doğrultusunda; Her öğrenciye fırsat eşitliği sunmak. Türk Dilinin etkili kullanmasını sağlamak. Teknolojik gelişmelerin yaşama katılmasını sağlamak. Eleştirel analitik ve pozitif düşünme becerisini kazandırmak. Araştırmacı olmak. Sanatsal etkinliklerle estetik bilincini geliştirmek. Toplumsal duyarlılığı artırıcı çalışmalar yapmak. Sevgi, saygı, barış, dürüstlük ve hoşgörü gibi değerlerimizi yaşatmak. Bireysel farklılıklara değer vermek. Kişisel hak ve özgürlüklere saygı göstermek. Bilgiye saygı göstermek. Ulusal değerleri , evrensel değerler ile bütünleştirmek. Kültürel mirasımızı gelecek nesillere taşımak.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılapları ,Türk Milli Eğitim Temel İlkeleri Doğrultusunda, Çağın teknolojik gelişmelere hakim. Evrensel görüşe sahip olan. Öğrenmeyi bilen, yaşayarak, yaşadıkça öğrenen. Görev ve sorumluluklarını bilen, ilkelerine bağlı Toplumun gelişimine katkıda bulunan. Ulusal, kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren. Kendine güvenen ve başaran. Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı. Sosyal ve girişimci. 21.Yüzyılın Aydın, Lider ve Üretken Bireylerini Yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün öğretim yapılmaktadır.
8.30-14.55
KALORİFER
Ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Okulumuz Şanlıurfa merkeze 10 km. uzaklıkta olup ulaşım sorunu yoktur.